Správy

papier-MAP-zásobník

FRESHPAC papierové (MAP) obalové riešenia

Miska na papier MAP / zásobník na papier MAP

ZAVÁLEME SA BALOVAŤ BALENIE S NULOVÝM ODPADOM, KRUHOVÉ HOSPODÁRSTVO, PRE ZELENÝ ŽIVOT.

V potravinárskom priemysle, na rozdiel od bežných plastových obalov MAP, sú obaly FRESHPAC MAP vyrobené z obnoviteľnej lepenky a odnímateľnej vložky, čo umožňuje ich jednoduchú recykláciu.

V súčasnosti produktové rady FRESHPAC zahŕňajú papierové podnosy a misky MAP s dvoma možnosťami vysokej bariéry a vložkou určenou na pečenie.V našom výskume a vývoji sa tiež snažíme vyvinúť 100% kompostovateľné a vysoko bariérové ​​riešenie na balenie papiera MAP.

Nakoniec by obalové riešenie FRESHPAC bolo buď recyklovateľné alebo kompostovateľné v priemyselnom kompostovacom zariadení.

 

Balenie z papiera s vysokou bariérou (MAP).

FRESHPAC High Barrier lepenkové obaly MAP sú ideálnou alternatívou k plastovým podnosom MAP, ktoré predlžujú životnosť udržateľným spôsobom.Široko používaný na balenie čerstvého mäsa, hotových jedál a hotových jedál.

 

.Vyrobené z obnoviteľnej lepenky

.Podšité odnímateľnou vložkou s vysokou bariérou

.Viaceré veľkosti podnosov a misiek

 

Balenie na papier na pečenie (MAP).

FRESHPAC Ovenable paperboard MAP obaly sú ideálnou náhradou plastových CPET tácok, ktoré predlžujú trvanlivosť udržateľným spôsobom.

 

.Vyrobené z obnoviteľnej lepenky

.Podšité CPET vložkou (aspoň o 85 % menej plastov)

.Viaceré veľkosti podnosov a misiek

 

Balenie zo 100% kompostovateľného papiera (MAP) –Už čoskoro!

FRESHPAC 100% kompostovateľný kartónový obal MAP by bol tou najudržateľnejšou alternatívou k plastovým podnosom MAP, ktoré by mohli byť recyklovateľné a kompostovateľné v priemyselných kompostovacích zariadeniach.Široko by sa používal na balenie čerstvého mäsa, hotových jedál a hotových jedál.

 

.Vyrobené z obnoviteľnej lepenky

.Podšitá odnímateľnou vysokou bariérou a 100% kompostovateľnou vložkou

.Viaceré veľkosti podnosov a misiek

 

UCHOVÁVAJTE POTRAVINY ČERSTVÉ.

FRESHPACje popredným výrobcom inovatívnych a udržateľných kartónových obalových riešení MAP (Modified Atmosphere Packaging) pre potravinársky priemysel.Vďaka našej jedinečnej a pokročilej technológii je náš produkt kompatibilný s tesniacou formou existujúcich plastových obalov MAP v potravinárskom priemysle, takže nie sú potrebné žiadne ďalšie investície do strojov a nástrojov.Papierové MAP obaly FreshPac s kompletným produktovým portfóliom (riešenia obalov s vysokou bariérou, rúrou a kompostovateľnosťou) sú v tomto odvetví druhým najlepším riešením plastových obalov MAP.


Čas odoslania: august-06-2021